Код на продукта: 452
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка тениска за Ивановден "ИВАН - чест и достойнство"

Количество:


4.3 30

Ако ви се иска да купите на свой близък подарък за Ивановден, ние от Смешки на Дрешки сме ви подготвили нещо специално. Тениската с щампа за празника ще зарадва вашия брат, приятел или половинката ви, а вие няма да трябва да харчите твърде много, защото цените при нас са изненадващо ниски. Разбира се, качеството е супер и няма да съжалявате за покупката нито за миг.

Кройка и стил

Тази спортна тениска е изработена в класически стил. Това определено означава, че дрехата е наистина удобна и позволява голяма свобода на движение, без да ви ограничава по какъвто и да било начин. Освен това, тя подчертава силните страни на фигурата и прикрива дребните недостатъци, правейки човека да изглежда по-атлетичен.

Качеството на изработката гарантирано ще ви впечатли. Платът е от много високо качество и се предлага в два варианта - 100% чист памук или 95% памук и 5% еластан. И двете опции гарантирано ще ви допаднат, но тази с еластан дори още повече.

Щампата

Изработена изцяло в черен цвят, тази щампа предлага елегантна изработка, оригинални елементи и много стил. Тя е изключително устойчива и обещава да се запази след всяко следващо пране без ни най-малка промяна. Тя представлява текст, който казва "Иван - чест и достойнство". Освен надписа, щампата включва и черно-бяла корона, която е изпипана в най-малки детайли. Допълнителните елементи, които имат изключително декоративна цел, се открояват много добре на белия фон на тениската.

Големина

Размерите не бива да ви тревожат, защото тази тениска се предлага в подходяща големина за всеки тип телосложение, независимо колко високи или ниски, слаби и пълни са хората, за които ги купувате.За да не допускате грешка обаче, трябва да обърнете по-голямо внимание на това какво е написано в таблицата под продукта. Там в най-големи детайли е описан всеки един размер, така че да можете да добиете представа за точната дължина и ширина в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук