Код на продукта: 451
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка тениска " Цар Иван"

Количество:


4.5 28

Ако искате да изненадате своя приятел, брат или половинката си с подарък за имен ден, ние от Смешки на Дрешки винаги имаме нещо, с което да ви зарадваме. Тениската за подарък за Ивановден е изключително подходяща, защото комбинира топ качество и топ цена на едно място. Бялата на цвят тениска идва в комплект със забавна и развеселяваща щампа, която ще ви грабне още от пръв поглед.

Удобство и комфорт

Тениската е създадена в спортен стил. Нейната най-отличителна черта е, че тя е изключително удобна и комфортна. Това я прави удобна както за носене у дома, така и за спорт и срещи с приятели. Тя е изработена от 100% чист памук и това е една от нейните тайни, защото все пак само кройката не е достатъчна за да получите максимално добър продукт. И не само това. Ако желаете да поръчате лукс модела, той предлага и добавка от 5% еластан, което гарантира още по-приятно усещане ри носене.

Щампата

Щампата представлява текст, който гласи "Цар Иван", като надписът е изписан в бяло и червено. Освен текст, щампата има и картинка. Тя представлява шегаджийско лице, наподобяващо емотикон, което има ококорени очи и изплезен език, а на главата носи царствена корона. Цветовете са преобладаващо жълто и червено. Щампата се отличава с голяма устойчивост на пране. Без значение от перилния препарат, тя ще се запази в много добро състояние за много дълго време.

Размери

Тениската се предлага в размери S, M, L, XL и XXL. Тя може да отговори на нуждите на всеки тип телосложение. Важното обаче е едно - да обърнете по-голямо внимание на таблицата, която ще намерите под продукта. В нея е описани точно какви са параметрите на отделните размери. По-точно, там е намерите информация за конкретната дължина и ширина на продуктите.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук