Код на продукта: 675
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за татко "Горд Татко - Нашият Герой с имена"

Количество:


4.2 6

“Баща и син - приятели за цял живот” - това е текстът, който е изписан върху една от най-търсените тениски при нас в Смешки на Дрешки. Дрехата е подходяща за подарък за вашия партньор, за брат ви, за най-добрия ви приятел, за някой колега, който има малко момченце.

Дизайн

Тениската има класическа кройка и това я прави изключително удобна и комфортна за носене, както по време на разходка, при спорт и срещи с приятели, така и за мързелуване у дома през уикенда. Макар и акцентът да е много силно поставен върху удобството, тениската все пак е и изключително мкодерна и оригинална, а щампата е малко закачлива и носеща добро усещане и настроение.

Удобство

Дрехата е създадена така, че да предлага изключително удобство и комфорт. Тя е подходяща за носене всеки ден, както у дома, така и навън. Идеална е за хора, които искат да бъдат по-активни и да водят по-динамичен начин на живот. С цел да се чувствате приятно в тази комфортна и добре изглеждаща тениска, тя се предлага на ваше разположение в цели 5 размера - S, M, L, XL и XXL.

Щампата

Щампата е изработена в черен цвят. На нея са изрисувани две ръце, които приятелски удрят юмрук една в друга. Под картинката с черни букви е изписан текст, който гласи “Баща и син - приятели за цял живот”.

Устойчивост на щампата

Щампата е създадена така, че да не се поддава на влияние и износване от страна на пералната машина или пък от силните перилни препарати. Дори и след многократно изпиране цветовете ще се запазят с качеството, с което са били създадени.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук