Код на продукта: 430
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска "Татко нашият герой"

Количество:


4.4 35

Ако искате да направите малък подарък на своя любим и да му подарите нещо не много скъпо, но качествено, при нас в Смешки на Дрешки има някои предложения, за които си струва да помислите. Със супер цена и топ качество, с оригинален дизайн и младежки дух, тениската за татко-герой е много интересен избор, който много ще се хареса на вашия любим.

Какво представлява дрехата?

Тениската е бяла на цвят и има класическа кройка. Тя е изключително комфортна и създадена така, че да изглежда добре, но и да позволява максимално удобство и неограничена свобода на движение. Нейният подчертано спортен характер ни най-малко не я прави по-малко стилна, тъкмо обратното. Тя успява да прикрие някои от малките недостатъци, като в същото време тя оптически подсилва и подчертава някои от силните страни на фигурата, като прави раменете по-широки и коремната област по-стегната.

Щампата

Акцентът на тениската пада върху щампата. Тя е в черно и жълто и гласи "Татко нашият герой". Щампата е весела и забавна по един детински начин, но все пак леко закача егото на таткото. Та кой не би желал да е нечии герой? Щампата сама по себе си е много качествена. Тя е много добре изработена, като това я прави много устойчива на редовно пране с най-различни перилни препарати.

Размери и поръчка

При поръчка ще имате на разположение 5 различни размера, като ще трябва да изберете най-подходящия за човека, за когото купувате дрехата. За да можете да изберете по-лесно и за да не се затруднявате излишно, ние сме подготвили за вас малка, но много подробна таблица. В нея до всеки един от размерите (S, M, L, XL, XXL) ще намерите на колко точно сантиметра отговаря в дължина и ширина.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук