Код на продукта: Г078
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска СКОРПИОН

Количество:


4.4 14

Със сигурност в живота си познавате човек, чийто зодиакален знак е скорпион. Все някога ще бъдете поканени на парти от негова страна, било то рожден ден, имен ден или друг повод. Предлагаме ви да го изненадате изключително приятно, поднасяйки му нещо атрактивно и запомнящо се. Тази мъжка тениска е уникална възможност да зарадвате близък човек или приятел.

Мъжка тениска СКОРПИОН – несравним дизайн

Дизайнът на мъжката дреха е меко казано неустоим. Кройката е създадена така, че да пасва еднакво добре както на господата с перфектни форми, така и на онези, които цял живот страдат от бирено коремче. Моделът пада свободно по тялото и това допринася за комфорта, на който би могъл да се наслади собственикът на дрехата.

Черната щампа на зодиакалния знак е изработена до толкова прецизно, че човек понякога би могъл да се заблуди дали това е ръчно рисувано или обикновена щампа. За направата на надписите и щампите използваме възможно най-високия клас мастило, което е напълно безвредно и не ще причини раздразнение, дискомфорт или някакво зачервяване.

Освен това цветовете се запазват наситени и трайни дори след многократни изпирания. Съветът ни е да следвате инструкциите, посочени върху етикета, намиращ се върху вътрешната страна на дрехата.

Ако искате да поглезите самите вас или да изненадате приятно близък до сърцето ви господин, то смятаме, че мъжка тениска СКОРПИОН е перфектната възможност за вас. Дрехата е универсална и позволява да я носите през цялата година. Нежният допир на плата е предпоставка никога да не искате да се разделите с нея.

размери мъжки
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук