Код на продукта: 647
Наличност: В наличност
25.95лв.

Варианти за Мъжка черна тениска с народни шевици

Количество:


4.5 20

Искате да се отличите с оригинално облекло? Или пък търсите оригинален подарък за специален повод на ваш близък? Тази мъжка черна тениска с народни шевици на много добра цена е страхотен вариант и за ежедневието и за интересен подарък на любим човек.

Размери и модел

Тениската е изработена изцяло от памук и осигурява всички уникални качества на естествената памучна материя - удобство, лесна поддръжка в пералня, издръжливост и мекота.

Върху черния фон на тениската е разположена изпъкваща щампа с народни шевици и флорални мотиви, символ на специфичните краски на българската традиционна носия.

Предлагаме модела в 6 размера – С, М, Л, ХЛ, ХХЛ и ХХХЛ. Изработката е класическа, за да може фланелката да се носи еднакво удобно и от млади, и от възрастни мъже.

Таблица с размери може да откриете по-долу.

Мъжка черна тениска с народни шевици – уникален подарък за мъж

Нямате идея какво да подарите на своя дядо, баща, брат или син? Или пък искате да изненадате приятел чужденец със сантиментален подарък, който да му напомня за България и вас? Обмислете този интересен вариант, който със сигурност ще се хареса на всеки любител на българското.

Ето ви и една чудесна идея за оригинален семеен подарък. Купете мъжка и дамска тениска с еднакъв народен мотив за младо семейство и им подарете страхотен вариант за красива първа коледна семейна фотосесия, който ще се носи и след това. Ако в семейството има и детенце или бебче, можем да предложим и съответни варианти с народни мотиви бебешки бодита и детски тениски с дълъг или къс ръкав.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук