Код на продукта: 427
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка коледна тениска еленче

Количество:


4.3 34

Ако искат да направите малък подарък за коледните и за новогодишните празници на вашия любим, брат или добър приятел, при нас в Смешки на Дрешки има нещо много подходящо за този така специален момент от годината. Става дума за тениската с щампа на коледно еленче.

Какво представлява тениската?

Тениската е бяла на цвят и има класическа кройка. Акцентът е върху щампата, която заема централно място на лицевата страна на дрехата. Тя представлява две кафяви еленови рога, чифт черни очички, голям и кръгъл червен еленски нос и всичко това е допълнено от името на човека, за когото е предназначена дрешката. За целта е необходимо при поръчка да напишете на оказаното място името, което искате да поставим върху тениската.

Самата блузка е издържана в изцяло спортен стил. Оформена е по начин, който позволява да се придаде оптически по-добра структура на тялото, като кройката прави раменете малко по-големи, а областта на корема изглежда по-стегната и добре оформена.

Издръжливост и качество

Топ качеството неизменно върви и с издръжливост. Дрехата може да устои на многократни изпирания без да има проблем с това, като платът ще остане все така мек. Освен това, щампата ще се запази все така ярка и наситена, както в деня на покупката.

При поръчка

Препоръчително е при поръчка винаги да разглеждате внимателно и са се съобразявате с таблицата, която е прибавена към всеки продукт. Там ще намерите точна и подробна информация за това колко точно е дължината и ширината на продукта в сантиметри. Самата блузка се предлага в 5 различни размера, което я прави подходяща за хора с различен тип структура.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук