Код на продукта: 428
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка коледна тениска "Дядо на годината"

Количество:


4.6 22

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви предложим една изключително оригинална тениска, която да закупите за своя любим или за човек, който е важен за вас по друг начин. Става дума за специална коледна блузка с пъстра щампа, която идва при вас като съчетание от супер качество и топ цена. Тя е подходяща за носене навън или у дома, като съчетава абсолютен комфорт и стилен дизайн.

Как изглежда тениската?

Блузката е бяла на свят с пъстра щампа на коледна тематика. Кройката е класическа, като е издържана в абсолютно спортен стил. Това говори за много голяма степен на удобство, което произлиза от максималния комфорт, така характерен за подчертано спортните стоки. 

Кройката на тениската има и още едно допълнително предимство. Освен че е много удобна, тя позволява на човека да подчертае силните страни от своята фигура, като леко оптически се прикрият недостатъците. С тази тениска тялото изглежда по-мускулесто и едро в раменете и гърдите, но по-стегнато в талията и областта на корема.

Щампата

Акцентът е поставен върху щампата, която представлява текст, гласящ "Дядо на годината". Около текстът е изрисуван коледен венец с иглолистни клонки. Цветовете са три - черно (за текста), червено и зелено. Важно е да се отбележи, че щампата има много голяма устойчивост на пране и перилни препарати и може да остане в отлично състояние дори и ако се пере почти всеки ден в продължение на дълго време.

Размери и поръчка

Много е важно когато вече поръчвате избраната дреха да обърнете внимание на това, че край всеки артикул има прибавена таблица с точни данни за продукта, като дължина и ширина в сантиметри. Това може да сведе до абсолютен минимум вероятността за възникване грешка. На ваше разположение са съответно 5 размера - S, M, L, XL и XXL.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук