Код на продукта: 426
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Коледна мъжка тениска снежен човек с име

Количество:


4.5 28

Ако искате да изненадате своя любим, брат си или най-добрия си приятел с нещо качествено и на добра цена, ние от Смешки на Дрешки имаме наистина страхотно предложение. Тениската с щампа със снежен човек е много весело и забавно предложение, което предлага топ качество и страхотна цена, които идват в съчетание с много забавен и нестандартен дизайн. На лицевата страна на тениската има очички и един морков, които придават този забавен и весел вид на бялата като сняг близка.

Дизайн и кройка

Тениската има класическа кройка и е издържана в изцяло спортен стил Това позволява много високо ниво на удобство и комфорт. Освен, че кройката е изработена така, че да предлага максимална гъвкавост и свобода на движение, платът е максимално мек и приятен на допир.

Качествената материя позволява на кожата да диша и не спарва дори и в най-горещите летни дни. Това прави дрехата много подходяща за активен спорт и за хора, които се отдават на по-голяма двигателна активност. Тя е подходяща за носене във фитнеса, на разходка в парка, както и когато отиваме да изпълняваме ежедневни задачи из града.

Размери и поръчка

Дрехата се предлага в 5 различни размера, които покриват почти всички типове телосложение. Има подходящи номера както за хора с по-дребен ръст и по-слабо телосложение, така и за хора, които са по-високи и по-закръглени. Много е важно при поръчка да обърнете внимание на таблицата, която сме добавили към всеки продукт. Така ще можете да се възползвате от приложените точни данни за всеки продукт и ще знаете какви са неговите дължина и ширина в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук