Код на продукта: 650
Наличност: В наличност
25.95лв.

Варианти за Мъжка черна тениска с народен мотив "Яка"

Количество:


4.5 14

Със „Смешки на дрешки“ всеки може да си осигури облекло, което да го отличава. Тази мъжка черна тениска с щампа с народен мотив, под формата на яка, изработена от шевица е поредният пример как човек може да се облече семпло, но ефектно, така че да привлече вниманието на околните и да изрази себе си.

Модел на артикула мъжка черна тениска с народен мотив "Яка"

Уникалното на тази тениска се крие в щампата, обагрена с червени и бели шевици под формата на яка от мъжка народна носия.

Може да се носи както в ежедневието, така и за по-специални поводи. Подходяща е за подарък за мъж, особено за хората, които обичат народните мотиви и специфичната българска традиция в облеклото.

Тениската е изработена от 100% памук и е в класическа мъжка кройка. Спокойно може да се носи както от млади мъже и юноши, така и от мъже в по-зряла възраст.

Предлагаме тениската с фолклорен мотив „яка“ в черен цвят, в няколко размера – S, M, L, XL, XXL И XXXL. По-долу може да разгледате конкретните размери в таблица.

Поддръжка на черната мъжка тениска с народен мотив „Яка“

Тъй като тениската е памучна, може да се пере в пералня машина, при съобразяване с указанията на етикета. Не се притеснявайте за обелването на щампата, тъй като тя е качествена и ще издържи на честа смяна и пране на дрехата. Да се пере със сходни цветове.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук