Код на продукта: 425
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Моят 1ви Рожден ден за момиче

Количество:


4.6 37

Ако се подготвяте да посрещнете първия рожден ден на вашата дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас нещо интересно, което със сигурност ще ви хареса. Става дума за специално бебешко боди за момиче, което е създадено за първи рожден ден и има весела щампа в розово с текст, цифра и цветчета. Избирайки този продукт, вие ще заложите на съчетание между топ качество и супер цена.

Кройката на бебешката дреха

Кройката на това елегантно бебешко боди за момиченце е класическа. То се предлага в две разновидности - с къс и с дълъг ръка. В долната част има малки копченца, които са поставени там за да можете при нужда по-лесно да подмените пелените на детето, без това да затруднява вас или бебето. Класическата кройка е и символ на удобство, защото тя е максимално съобразена с това да може бебето да се движи свободни и неограничавано във всички посоки.

Щампата

Щампата е центърът на цялата дрешка. Тя е в преобадаващо розов цвят, с което се подчертава, че дрехата е създадена специално за момиче. Щампата е изписана с текст "Днес е моят 1-ви рожден ден", което подчертава нейното специално празнично предназначение. Щампата е много устойчива на пране и дри след многократно преминаване през пералнята, дрехата обещава да запази своят цвят и пъстрота. 

Размери

Тази дрешка се предлага в 8 различни размера и е подходяща за всяко момиченце на възраст между 0 и 30 месеца. За да изберете подходящият размер, препоръчваме ви да разгледате подобна таблицата към продукта и да подберете точният размер според дължината и ширината на дрешката в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук