Код на продукта: Б035
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Мини боди за момиче със снимка и име

Количество:


4.5 26

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви направим едно невероятно предложение, което ще направи возенето с вашето малко бебе много по-сигурно и безопасно. Става дума за декоративно мини боди за кола, което е изработено с много усет към детайла, придава уют и атмосфера в колата, но е и много добър начин, по който да накарате останалите шофьори да внимават с вас на пътя, знаейки, че в колата ви има бебе.

Какво представлява дрешката?

Бодито представлява умалено копие на класическо бебешко боди, но с тази разлика, че е много по-малко. То има размери от едва 10,5 на 18 сантиметра. Бяло е на цвят, а на лицевата страна има щампа, която позволява много висока степен на персонализация.

Имате възможност да поставите снимка на вашето бебе, която разбира се трябва да ни изпратите при поръчката като прикачен файл за да можем да я оставим като щампа на дрешката. Освен това, има възможност да се изпише и името на вашето бебе върху бодито. Така например, ако вашето бебе се казва Дарина, щампата ще гласи "Дарина в колата", като под името ще е поставена снимката.

Прикрепване на декоративното боди

Мини бодито може да се постави в колата по различни начини. Тъй като ви го предлагаме като комплект, вие имате възможност да избирате това, което ще бъде за вас по-удобно. Така например, ако желаете можете да закачите бодито на мини закачалката, която се предлага заедно с него. Ако пък не, можете да закрепите бодито към прозореца заедно с вендузите, които също са част от комплекта и позволяват да го поставяте и махате само с едно движение.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук