Код на продукта: Б036
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Мини боди за момиче със снимка

Количество:


4.6 29

Ако наскоро сте се сдобили с внучка или дъщеричка, трябва да прехвърлите сигурността зад волана на много по-високо ниво. Тук не се опитваме да ви кажем, че до сега не сте внимавали, а че от сега нататък трябва да внимавате още повече. Ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно интересно предложение за мини боди за кола, което съчетава супер качество и страхотна цена на едно място - нещо наистина много рядко!

Какво представлява декоративната дрешка?

Декоративното боди е бяло на цвят, а неговият дизайн е допълнен от няколко допълнителни елемента в нежно розов цвят. Акцентът се поставя на щампата, която гласи "В колата". Най-важната част от нея е картинката. Тя представлява снимка на вашето бебе, което предполага, че при поръчка трябва да ни изпратите снимка на вашето бебе като прикачен файл. Самата снимка допълва текста и се получава много добър ефект. Първо стои снимката, а под нея е описано, че именно бебето от картинката е в колата

Какво е неговото предназначение?

Декоративното мини боди представлява умалено копие на истинското боди. Това обаче, ни най-малко не е създадено за носене, а има по-скоро за задача да уведоми останалите участници в движението, че возите малко бебе в колата. Това ясно се вижда по размерите на бодито, които са не по-големи от тези на средно голяма човешка длан.

Бебешкото боди за кола се поставя на прозореца на колата или на друго видимо място. То може да се закачи с мини закачалката, която се предлага заедно с него, а също така може да се прикрепи и с вендузите, които могат да ви позволяват да поставите бодито дори и на прозореца.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук