Код на продукта: Б014
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 59

Мини боди за момиче в розово на ниска цева

На всички родители и баби и дядовци, които се грижат за малки момиченца, бихме им препоръчали декоративното мини боди за кола за момиче. Това е един продукт с топ качество, който се предлага на супер цена. С негова помощ ще направите колата си по-сигурно и спокойно място, а когато пътувате с дете сигурността е дори още по-голям приоритет! Дрешката изглежда като класическо боди, а акцентът попада върху забавната ярко оцветена щампа.

Какво представлява щампата?

Тъй като тази декоративна дрешка е създадена за момиченце, тя е почти изцяло розова. Тя представлява рисунка на бебе, което странно гледа с главата надолу, без да разбира какво точно се случва. Бебето има розови пеленки и учуден поглед, а над и под него е изписано с големи розови букви "Бебе в колата". Щампата е много издръжлива на пране и не се износва лесно.

Големина

Мини бодито не е създадено за носене, а за поставяне в превозното средство. В допълнение, то трябва да се постави на място, на което лесно да се забелязва от останалите участници в движението, като най-подходящо е да се постави на страничното или на задното стъкло на колата. С големина от 10,5 на 18 сантиметра, то има оптимално добър размер за да ви бъде от възможно най-голяма полза, но без да пречи.

Прикрепяне

Много хора питат как могат да прикрепят това бебешко декоративно боди в колата си ако се решат да си го купят. Отговорът е съвсем прост. Бодито се предлага в комплект с мини закачалка, която позволява да го поставите на удобно място според преценката си. Освен това, то е снабдено с вендузи, които позволяват да го поставите на стъклото на колата.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук