Код на продукта: Б026
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.7 34

Боди за момиче на ниска цена

Ако имате малка дъщеричка или внучка, ние от Смешки на Дрешки имаме едно прекрасно предложение за вас - декоративно мини боди за кола за момиченце. То ще направи вашето пътуване много по-спокойно, а сигурността ви чувствително ще се повиши. Да не споменаваме за това колко много ще допринесе за интериора на колата ви това малко боди, което е изрисувано с нежни розови цветове.

Щампата на дрешката

Щампата е в преобладаващо розови цветове, което подчертава това, че е създадена специално за момиченце. Тя представлява надпис, който гласи "Бебе в колата", а освен надписа има и картинка на бебе в розово бебешко боди, което весело гледа с биберон в устата, залъгалка в ръката и розова панделка на косата. Щампата е много устойчива на пране, така че може да се очаква да запази цветовете си за много дълго време без промяна.

Лесно за прикрепяне

Декоративното бебешко боди е много лесно за прикрепване, защото то се предлага в комплект с мини закачалка. Освен с нея, бихте могли да го прикрепите и с помощта на специалните вендузи, с които тази дрешка е снабдена. Вендузите позволяват да го закрепите за стъклото на колата ако няма други алтернативи и ако все пак искате то да бъде на място с добра видимост.

Размери

Тъй като декоративното бебешко боди е създадено за да се постави в колата на видимо място, то е достатъчно компактно за да не създава каквото и да било неудобство и за да не пречи на гледката, която имат към пътя. С точност размерите на бебешкото мини боди са 10,5 на 18 сантиметра. Това го прави приблизително голямо колкото е една средно статистическа човешка длан. С подобни размери то е лесно видимо от станалите шофьори, но не възпрепятства забелязването на други автомобили.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук