Код на продукта: Б025
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 41

Боди в син цвят за момче


Ако сте родители на малко бебе или ако имате внуче, което често ви се налага да возите в автомобила, тогава е добре да помислите какви допълнителни предпазни мерки можете да вземете за да обезопасите своите пътувания с колата. Тук не става дима за стандартните мерки, които всеки човек е длъжен да взима и да спазва, а за допълнителни идеи, които да повишат сигурността докато детето е в колата с вас. За тази цел ние от Смешки на Дрешки имаме нещо много интересно за вас.

Мини бодито

Декоративното мини боди за кола е продукт, който не е предназначен за обличане, а е създаден за да можете да го поставите в автомобила си и по този начин да съобщавате на останалите водачи на пътя, че при вас в колата има бебе. Може би ще попитате какъв е смисъла, но бързаме да ви кажем, че това оказва много силен ефект и прави шофьорите около вас в пъти по-внимателни.

Дизайн и щампа

Бебешкото мини боди прилича на всяко друго бебешко боди и напълно изглежда като дрешките, които обличате на бебето си. Има обаче една голяма разлика - това не е създадено за носене, а за поставяне на стъклото на колата или на друго видимо място. Това поставя дори още по-високи изисквания към дизайна, ето защо то е много стилно и елегантно.

Изработено е с класическа кройка, има бял цвят и акцентът на всичко попада върху щампата. Тя представлява текст, който гласи "Бебе в колата", като надписът е изписан в различни сини нюанси. Това подчертава, че предназначението на бодито е за момченце. 

Размери

Размерите на бодито са наистина миниатюрни. То е едва 10,5 на 18 сантиметра. Това са приблизителните размери на една човешка длан, което е много важно предвид това, че то най-често се поставя на прозореца на автомобила, като е важно да позволява да виждате какво става на пътя и да не скрива видимостта по никакъв начин.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук