Код на продукта: Б004
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.6 34

Мини боди за автомобил в лилав цвят

Ако имате малко бебе или внуче и пътувате често с него в автомобила, независимо дали в рамките на града или извън населеното място, вие трябва да направите всичко, което е по силите ви за да направите вашия автомобил най-сигурното и надеждно място на пътя.

Ние от Смешки на Дрешки имаме едно интересно предложение, което ще направи колата ви малко по-безопасно място за бебчо, но едновременно с това ще придаде и не малко допълнителен чар и стил на превозното средство. Всичко това идва при вас с топ качество и на наистина страхотна цена.

Щампата

Щампата представлява картинка на малко бебе с биберон, над и под което е изписан текст, който с големи букви гласи "Бебе в колата!". Щампата се изработва по специална технология, която позволява да се запазят цветовете ярки и наситени за дълго време. Това е важно, защото макар, че дрешката не е за носене, тя все пак виси в колата постоянно, което предполага, че тя често ще трябва да се пере.

Стил и елегантност

Тъй като декоративното мини боди е декорирано с изцяло лилави елементи, то придава вид на естетика и стил. Лилавият цвят със своята загадъчност може цялостно да повлияе на дизайна на вашата кола, а неговата енергия ще ви направи по-спокойни на пътя.

Размери

Размерите на това симпатично декоративно боди са 10,5 на 18 сантиметра. Тази големина позволява да поставите бодито на видимо място във вашата кола и да бъде то лесно забелязано от хората в съседните автомобили, но без това да закрива вашата толкова важна видимост към пътя. Големината не надвишава тази на човешката длан, което ще направи намирането на подходящо място много лесно.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук