Код на продукта: Б015
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 56

Боди за кола с надпис за момиче в розово

Ако ви се е родило малко бебе или внуче, може би трябва да направите нещо, с което допълнително да подсилите сигурността когато сте с детето в колата. Разбира се, всеки, който вози дете се старае максимално да внимава, но има и още нещо - не винаги всичко зависи изцяло от вас.

Понякога, дои и ако карате много внимателно, някой друг може по невнимание и пришпореност да предизвика инцидент. По тази причина ние от Смешки на Дрешки бихме желали да ви предложим един аксесоар, който ще ви помогне да привлечете повече внимание към това, че се возите с дете в колата. 

По-голяма безопасност

Миниатюрното декоративно боди е едно умалено копие на стандартните бебешки бодита, като прилича на тях по абсолютно всичко, но с тази разлика, че то не е създадено за носене. Този модел се предлага специално за момиченце или по-точно за кола, в която се вози момиченце.

Идеята е, че когато останалите участници в движението видят, че се возите с бебе, те също ще допринесат за вашата сигурност, карайки поне малко по-предпазливо. Освен по-голяма безопасност, ще видите и ще един положителен ефект, а именно това, че атмосферата във вашата колата чувствително ще се подобри от бяло розовия дизайн на това малко боди с весела и закачлива щампа.

Размери

Това декоративно боди е наистина миниатюрно. То има големина от едва 10,5 на 18 сантиметра, но това си има своето логично оправдание. Все пак целта е то да се постави на видимо място във вашата кола, например на прозореца, за да бъде лесно за забелязване от останалите участници в движението. В същото време е много важно то да не пречи на видимостта към пътя и към останалите коли.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук