Код на продукта: Б007
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 51

Ние от Смешки на Дрешки имаме едно специално предложение за родителите на малки момиченца. Става дума за висококачесвено декоративно мини боди за кола, което може сериозно да повиши сигурността докато пътувате малката си бебка. Това мини боди за кола е специално създаден за родителите на малки момиченца, които пътуват често и искат да намалят безпокойствата си, защото колкото и да сте внимателни като шофьори, все пак не бива да забравяте, че сигурността зависи и от останалите водачи на пътя.

Как ще ви помогне бодито?

За да бъде ефикасно, декоративното боди трябва да се постави на видимо място във вашата кола, като по този начин останалите участници в движението ще станат по-внимателни зад волана. Когато хората знаят, че в близост до тях се вози бебе, те стават доказано по-внимателни.

Дизайн

Това бебешко декоративно боди е много стилно и елегантно. То подчертава, че става дума за момиченце с помощта на ярките си розови цветове. На белия фон се откроява щампата в няколко различни розови нюанса, а надписът гласи "Принцеса в колата". Щампата предлага също така и картинка на малко момиченце с биберон в устата, което надзърта любопитно на една страна. Цветовете и щампата ще се запазят дори и след много изпирания, а дрешката ще изглежда все така симпатична.

Размери

Тъй като става дума за декоративно боди, дрехата е миниатюрна и разбира се не става за носене. Тя е с размери 10,5 на 18 сантиметра, което е колкото една човешка длан, а този размер позволява да сложите дрешката на прозореца на колата и да предупреждавате околните шофьори, но без да закривате видимостта към пътя.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук