Код на продукта: Б024
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 57

Боди "Бебе в колата" на ниска цена

Когато се налага да пътувате с бебето в колата твърде често, вие трябва да вземете всички възможно мерки за да покачите нивото на сигурност. Независимо дали става дума за вашето дете или внуче, ваша отговорност е да дадете знак на останалите шофьори, че при вас в колата има бебе, а това става най-добре с помощта на така популярните напоследък мини бодита за кола. Ние от Смешки на Дрешки предлагаме най-добрите продукти от този тип в страната, като при нас ще откриете топ качество на страхотна цена.

Какво представлява?

Този продукт е създаден не за да го облечете на своето бебче, а за да бъде поставен на видимо място в колата с цел повишаване на сигурността. Ефектът, който тази дреха предизвиква е, е ще предупреди останалите шофьори на пътя да бъдат с една идея по-предпазливи с вас за да не пострада бебето в автомобила при вас.

Щампата

Щампата на декоративното бебешко мини боди е в предимно сини цветове, което подчертава това, че бодито е предназначено специално за момченца. Картинката представлява биберони и шишенца за бебета, а текстът придружаващ щампата гласи "Бебе в колата". Щампата се отличава с много голяма издръжливост и при многократно изпиране няма да загуби дори и частица от наситения си цвят.

Размерите на бодито

По отношение на големината на бодито трябва да се каже, че е постигнат идеален компромис между това то да се забелязва от всички останали участници в движението, но едновременно с това да не ви пречи да виждате всичко на пътя около вас. По тази причина е постигната оптимално добра големина от 10,5 на 18 сантиметра, като това е перфектния размер за боди за кола. Тази големина може да се сравни приблизително с размерите на средно голяма човешка длан.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук