Код на продукта: Б037
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Мини боди със снимка за момче

Количество:


4.5 45

Имате и малко бебе или внуче, което често да взимате със себе си когато пътувате? Ако отговорът е да, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме нещо, което много може да ви допадне. Става дума за декоративно мини боди, което да поставите в колата си за да пътувате по-спокойно и в по-малък риск от злополуки на пътя.

Какво представлява дрешката?

Този модел декоративно бебешко боди се предлага за момче. Ето защо на белия фон на дрехата преобладаващият и най-използван цвят е синьото в няколко различни нюанса. Дрешката поставя акцент разбира се на щампата, която представлява снимка на вашето собствено бебе.

Разбира се, за да я поставим вие трябва преди това да ни изпратите прикачен файл със снимката, като това трябва да стане в момента на самата поръчка. Снимката ще бъде обгърната от син кант, а над нея ще има поставена красива синя панделка. Текст липсва, като това позволява снимката да заеме по-голямо пространство върху дрехата.

Размери и кройка

Размерите на декоративното боди са наистина миниатюрни. То се предлага само в една големина и тя е 10,5 на 18 сантиметра. Това ще позволи на всеки човек да постави бодито на видно място в колата си, но без това да му пречи на гледката към останалите коли на пътя. Кройката наподобява напълно автентична кройка на нормално бебешко боди и на практика нищо друго освен размерите не предполага, че дрешката не е създадена за носене.

Прикрепване

То може да стане по два основни начина - чрез мини закачалката, която е част от комплекта или чрез вендузите, които ще видите към всяко мини боди.  Последната възможност ви позволява да прикрепите бодито дори към прозореца на колата.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук