Код на продукта: Б010
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 28

Мини боди за момче на ниска цена

Декоративното бебешко боди за кола за момче е един от най-търсените аксесоари, които ние от Смешки на Дрешки предлагаме на супер цена и с топ качество. Това е нещо, което много ще ви помогне за постигането на по-високо ниво на сигурност когато пътувате с малкото си момченце, независимо дали вашия син или внук.

Декоративното бебешко боди е създадено специално за момченце. То е бяло на цвят, има къси ръкавки и тъй като не е създадено за носене, то няма всички онези допълнителни копченца и ципчета. На лицевата страна има щампа на бебе с биберон, а над него и под него с големи сини букви е изписано "Бебе в колата". Синият цвят още веднъж подчертава, че бодито е създадено за момченце.

Размери на бодито и прикрепяне

Декоративното мини боди не се предлага в различни размери, а само в размер 10,5 на 18 сантиметра. Това може да се сравни приблизително с големината на човешката длан. Този размер позволява от една страна да бъде декоративното боди лесно забележимо от другите коли и в същото време да ви позволява да виждате всичко на пътя, без да скрива гледката ви с размерите си.

Това е добре обмислено, защото най-често то се поставя на прозореца на колата. Ако пък се питате как се закрепва на избраното от вас място, то това става с помощта на вендузите, които са част от комплекта и които могат да го закрепят дори на стъкло. Ако пък не желаете това, можете да използвате мини закачалката, която също върви в комплект с него.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук