Код на продукта: 561
Наличност: В наличност
45.95лв.

Варианти за ME & MINI сет за баща и син

Количество:


4.4 19

Комплектът за баща и син “Me & Mini Me” е една чудесна идея за всеки празник, на който искате да зарадвате едновременно татко и син. Сетът се състои от мъжка тениска и удобно бебешко боди.

Дизайнът на “Me & Mini Me”

Мъжката тениска от този комплект на “Смешки на Дрешки” е сива на цвят и с черен надпис е изписано “Me”, като под надписа има стилизирани черни мустаци. Дизайнът е спортен, което я прави подходяща за активни хора, любители на движението. Подходяща е за дълги разходки и спорт на открито, както и за носене у дома.

Бебешкото боди е с класически дизайн. То е бяло на цвят, а надписът в черен цвят гласи “Mini Me” (Малкият Аз). Дрехата е създадена за ежедневно носене от деца на възраст до 2 години и половина.

Издръжливи на пране

Памучната материя е издръжлива на пране, а качествената изработка на щампите обещава, че дрехата ще се запази за много дълго време без видими следи от носене. Прането на висока температура и в автоматична пералня не представлява проблем. Можете да използвате разнообразни перилни препарати, според нуждите на момента.

Удобство преди всичко

Памучната материя, от която са изработени дрехите в този сет на “Смешки на Дрешки” предполага изключителен комфорт при носене. Памукът не дразни кожата, като се счита за една от най-подходящите материи за дрехи, както за деца, така и за техните по-възрастни родители.

Материята позволява на кожата да диша, с което сетът е изключително подходящ за носене през тежките и жарки летни месеци от годината. Размерите се предлагат за мъже с всякакво телосложение, а децата могат да намерят подходящото боди във възрастовия диапазон от 0 до 2 години и половина.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук