Код на продукта: 566
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект ТАТКО и ДЪЩЕРЯ ME & MINI ME

Количество:


4.7 9

Докато повечето комплекти, които се предлагат са създадени за майка и дъщеря или за баща и син, ние от Смешки на Дрешки имаме едно уникално предложение, с което вие да изненадате своя съпруг и вашата малка дъщеричка. Комплектът за татко и дъщеря “Me” / “Mini Me” е идентичен, но с някои малки разлики. Мъжката тениска е черна с бял надпис, а бебешкото боди за малко момиченце е бяло с розова щампа.

Разнообразни размери

Дрешките за бебчо се предлагат в 8 различни размера, които покриват възрастовия диапазон от 0 до 30 месеца (2 години и половина). Мъжката тениска от своя страна, се предлага в размери съответно S, M, L, XL и XXL. С това се покриват всички типове телосложение.

Уникален дизайн

Дрехите са създадени така, че да са уникални и да привличат вниманието винаги, когато татко и дъщеря се появят някъде заедно. Те са изключително стилни, така че са подходящи за носене по различни поводи, независимо дали искате да се разходите с приятели или да излезете със семейство към центъра през уикенда.

Издръжливи на пране

Дрехата е изключително издръжлива на пране. Тя може без проблем да се поставя в автоматична пералня, а дори и най-силните перилни препарати не могат да премахнат блясъка и ярките цветове.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук