Код на продукта: Г017
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска за дядо с надпис "Горд Дядо"

Количество:


4.6 34

Искате ли да направите малък подарък на ваш близък човек, на който скоро му се е родил внук или внучка? Ние от Смешки на Дрешки имаме подходящ продукт именно за тази цел - тениска с надпис "Горд дядо". Обикновено сме затруднени в избора на подарък по такива поводи, ето защо тази блузка може наистина много да ви улесни. Тя предлага топ качество, а цената е наистина невероятно ниска.

Какво представлява?

Тениската предлага класически дизайн с ясно подчертан спортен стил. Тя е бяла на цвят и с къс ръкав. Изработена е от 100% чист памук, което я прави много приятна на допир и много комфортна за носене през най-горещите и знойни летни месеци. Ако желаете, на ваше разположение е и лукс моделът, който се предлага с допълнителни 5% еластан. Тази добавка ще направи дрехата по-приятна на допир и ще направи усещането по време на носене изключително.

Щампата

Щампата е акцентът на тази спортна блузка. Тя е изработена с два цвята - черно и електрик зелено. Това е много стилна комбинация, а яркостта на цвета ще се запази за много дълго време без каквато и да било промяна. Даже и след многократни изпирания тя ще изглежда както в момента, в който сте облекли дрехата за първи път.

При поръчка

Препоръчително е при поръчка да обърнете специално внимание на таблицата под продукта. Там е описана точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен размер, като по този начин вероятността за закупуване на неточен размер се намалява до минимум. Тениската е налична в 5 различни размера, така че всеки човек ще може да получи това, от което се нуждае.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук