Код на продукта: Г015
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска за дядо

Количество:


4.6 44

Ако на ваш близък скоро му се е родил внук или внучка, ние от Смешки на Дрешки знаем как бихте могли да зарадвате човека. Предлагаме ви тениска с надпис за горд дядо, което ще трогне до сълзи всеки. Блузката е изработена с топ качество и се предлага на супер ниска цена, което несъмнено ще ви направи впечатление, особено ако сравните цените при нас с тези в други магазини, които предлагат подобни продукти.

Какво представлява?

Тениската е с класически спортен дизайн, която я прави да изглежда много младежка и определено допринася за това тя да бъде максимално удобна. Тя е с къс ръкав и класически очертания, има бял цвят и е изработена от 100% чист памук. Ако желаете да закупите пък лукс модела, той съдържа и 5% еластан, който допринася за по-качественото и приятно усещане при допир с кожата.

Акцентът на тениската за дядо попада върху щампата. Тя е изработена в електрик зелено, бяло и черно, а текстът изписан на нея гласи "Горд дядо". Тази щампа притежава необичайно висока устойчивост и дори след многократно изпиране няма да загуби дори и малка частица от ярките си и наситени цветове.

Размери

Тениската за дядо е на ваше разположение в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Това означава, че всеки човек може да намери подходящ размер дреха за себе си. За да не допускате грешка при поръчка, ние ви препоръчваме да обърнете по-голямо внимание на таблицата под продукта. Там ще можете да видите подробно описание, даващо реална представа за дължината и ширината на всеки отделен размер на тениската в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук