Код на продукта: Г014
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска с надпис "Най-добрият татко"

Количество:


4.4 42

Трудно ли ви е да изберете подходящ подарък за деня на бащата? Или може би искате да изненадате с мил жест таткото на своето бебе по някакъв повод или пък без такъв? Добрата новина е, че при нас в Смешки на Дрешки това може да стане изключително лесно, защото имаме точно това, от което се нуждаете. Тениската с щампа с надпис "Най-добрият татко" е едно чудесно решение. Тя предлага супер качество, а в допълнение цената е повече от атрактивна.

Какво представлява?

Тениската има класическа кройка и спортен стил. Тя е създадена така, че да предлага възможно най-голяма свобода на движение, при което се постига максимално голям комфорт. За да бъде дрехата толкова удобна обаче само кройката далеч не е достатъчна. Дрехата е изработена от 100% чист памук, а ако изберете лукс модела, тогава в изработката са добавени и 5% еластан, който засилва приятното усещане при допир.

Щампата

Щампата е изработена с много качествени материали и по изключително надеждна методика, което позволява да перете дрехата редовно без да ви тревожи това, че  цветовете ще избелеят. Щампата е акцентът на тениската, така че от нея се очаква да изглежда винаги оптимално добре. Тя е изработена в три цвята - електрик, синьо и черно, които се съчетават до съвършенство, придавайки младежки и динамичен стил.

Размери

Когато избирате подходящ размер ще имате на разположение пет различни възможности. За да изберете идеалния, ние ви препоръчваме да обърнете специално внимание на таблицата, която ще откриете под продукта. В нея е описано подробно каква е точната дължина и ширина на продукта в сантиметри при всеки отделен размер.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук