Код на продукта: 397
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка тениска със забавен надпис "ПЕСТИ ВОДА, ПИЙ БИРА"

Количество:


4.3 44

Вашата половинка, близък приятел или роднина обича бира? Трябва ви подходящ подарък за неговия рожден ден, имен ден или друг повод? Ние го създадохме. Страхотна комбинация от дреха и щур надпис. Вземете тениска с щама с отлично качество и съвсем ниска цена.

Защо е подходящ избор за подарък?

Надписът върху артикула е забавен и ще внесе много весело настроение не само на притежателя на тениската, а и на всеки които прочете текста. Той е щампован с черно мастило и контрастира изключително добре на снежно белия текстил.

Качеството на печата, дизайна на щампата в комбинация със страхотната кройка и материя са гарант, че подаръкът ви ще се превърне в най-любимата дреха от гардероба на мъжа. Можем да изработим тениската с надпис в 5 различни размера. Номерацията е от S до XXL. Можете да се ориентирате най-добре в таблица под артикула. Съветваме ви да я прегледате внимателно преди да поръчате.

Вид на тениската с щампа

Можете да си изберете точно с какъв текстил да изработим модела. Имате две възможности – класически и луксозен. При първата материята е 100% памук. При втората е комбинация между памук 95% и еластан 5%. За да се съхранят наситените цветове на мастилото е необходимо да се спазват изискванията за употреба, които ще ви предоставим с тениската с надпис.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук