Код на продукта: Г002
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска с щампа за Великден

Количество:


4.6 35

Ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно чудесно предложение, което ще  реши терзанията ви какво да подарите на любимия човек за Великден. Тениската с надпис "Христос Воскресе" е съчетание между супер цена и топ качество. Това е рядка комбинация, която се съчетава и с много голямо удобство и комфорт..

Дизайн

Тениската е изработена в изцяло спортен стил и има класически дизайн за такава дреха. Тя предлага изключително високо ниво на удобство, което е разбираемо, имайки предвид, че този тип тениски обикновено се създават с цел да предлагат максимално удобство при спорт и динамичен начин на живот. Но удобството не е само резултат от успешна кройка. То произлиза и от качеството на материята, която е 100% чист памук. В допълнение има и лукс модел, който съдържа и 5% еластан, което създава дори още по-приятно усещане при носене. 

Щампата

Акцентът на тази прекрасна тениска пада върху нейната щампа. Тя е изработена с много високо качество и изключителен усет към детайла. Съчетава широка гама от цветове, като синьо, розово, зелено, жълто и други. Текстът гласи "Христос Воскресе!", а картинките около него представляват пъстро изписани великденски яйца. Много важен момент е издръжливостта на щампата, защото тя може да устои на многократни изпирания без значение от перилния препарат.

Размери

Тениската се предлага в 5 различни номера - S, M, L, XL и най-големият от всички XXL. В таблицата под продукта сме описали най-подробно това на колко сантиметра в ширина и дължина отговаря всеки един от тези размери. По този начин ако поръчвате например близка за вашия партньор, винаги можете да сравните с дължината и ширината на някоя тениска, за която знаете, че му е по мярка.

размери мъжки
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук