Код на продукта: 398
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка тениска с надпис "Пести вода пий бира"

Количество:


4.3 23

Забавна и интересна тениска с надпис "Пести вода пий бира" е нашето предложение, с което да изненадате свой близък с повод или без. Поднесете му оригинален и различен подарък, който може да се превърне в любима дреха за ежедневието му.

За кои поводи е подходящ подарък?

Можете да изненадате своя любим или приятел за всеки празник. Щампата е забавна и ще предизвика множество усмивки сред познати и непознати. Поднесете тениската с щампа за рожден ден, имен ден или друг повод по ваш избор.

Предлагаме ви няколко варианта за изработката на този страхотен модел. Първата опция се отнася до материята на тениската. Имате избор между чист памук или комбинация от 95% памук и 5 % еластан. След това ще трябва да посочите с какъв цвят предпочитате да изработим артикула. Текстилът може да е в черно с бял надпис или в бяло с черен.

Размерите на тениската с надпис "Пести вода пий бира" са посочени съвсем ясно в таблица под артикула. Ще намерите предложения за всеки. Номерацията е от S до 2XL. Мастилото на щампата е дълготрайно и няма да избледнее или да се деформира след множество изпирания, ако се спазват указанията за употреба.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук