Код на продукта: Г003
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска Г003 "Най-добрият татко на света" в син цвят

Количество:


4.4 42

Мъжката тениска с щампа с надпис "Най-добрият татко на света" е едно специално предложение, което ние от Смешки на Дрешки можем да ви направим на невероятна цена. Тениската е подходяща за подарък за вашия любим, като тя може да бъде подарена както като индивидуален подарък, така и към нещо друго, което вече сте закупили.

Много е важно да се отбележи, че тя е подходяща за всеки повод и може да се поднесе както за имен ден или рожден ден, така и за поводи като Коледа или Нова година. Интересна е като решение и за подарък на някой, който току що се е сдобил с малко бебе.

Какво представлява?

Тениската е в изцяло спортен стил. Тя е изработена от материя, която позволява на кожата да диша и не спарва. Усещането за комфорт е максимално, а допира с плата създава изключително приятно усещане за кожата. Кройката е не само много подходяща за спорт и физическа активност, но също така и подчертава физическите дадености на човека. Дрехата прави раменете да изглеждат по-широки, талията - по-стегната, а стойката - по-изправена.

Топ качеството не зависи само от кройката и качеството на плата, но и от тяхната издръжливост. Дрехата е много устойчива на често пране с всякакви перилни препарати. Тя няма да загуби своята мекота, а щампата в електрик зелено и черно ще запази своята наситеност за дълго време.

Избор на размер

За да бъде изборът на удобен размер в съответствие с нуждите на човека, за който купувате дрехата, би било най-добре да разгледате приложената таблица с размери, които показват каква е точно дължината и ширината на дрехата в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук