Код на продукта: Г018
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска "Най-добрият татко на света"

Количество:


4.6 32

Искате ли да изненадате своя любим като му направите малък подарък? Какво ще кажете за една страхотна тениска с щампа за най-добрия татко? Той вероятно полага големи усилия, за да бъде такъв, но друго си е да го чуе от вас, а съвсем различно да го види изписано на дрехата. Тениската, която ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме, има топ качество, а цената просто е неустоима.

Дизайн

Дрехата има подчертано спортен стил и е подходяща за дълги разходки, за спорт и за носене във фитнеса, за работа у дома, за среща с приятелите на по питие или за уикенд сред природата или в парка. Блузката подчертава предимствата на фигурата и леко прикрива недостатъците. Прави раменете да изглеждат по-широки, а талията по-стегната.

Акцентът се поставя върху голямата и цветна щампа в централната предна част на тениската. Тя представлява съчетание между електрик зелено и черно, като с големи букви е изписано "Най-добрият татко на света". Щампата се откроява силно на бели фон на дрехата, а издръжливостта на пране е наистина впечатляваща. Дори и след многократни изпирания в пералнята щампата ще остане все така ярка, а платът ще запази своята мекота и удобство.

Размери

Мъжката тениска се предлага в 5 различни размера, които подхождат на всеки тип телосложение. Можете да намерите нещо както за по-слаби мъже с по-нисък ръст, така и ако става дума за човек с по-масивно телосложение и по-висок ръст. На разположение са размери S, M, L, XL и XXL. За да изберете подходящият размер е най-добре да разгледате на колко сантиметра дължина и ширина съответства всеки модел.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук