Код на продукта: 384
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша с "Най-добрият татко на света"

Количество:


4.5 34

За деня на бащата, за рождения ден, за именния ден, за Коледа, Нова година или за друг празник, винаги е изключително трудно да се намери качествен подарък на добра цена, дори и когато купуваме изненадата за любимия. Ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно страхотно предложение за мъжка тениска с топ качество и надпис "Най-добрия татко на света".

Какво представлява дрехата?

Изработена от плат с най-високо качество, дрехата е изключително приятна и нежна на допир. Тя позволява кожата да диша дори и в много горещо време, в което останалите дрехи често успяват да ни разочароват. Кройката и е класическа, което означава, че е наистина много удобна, но също така и, че е създадена по начин, който позволява да се прикрият дребните недостатъци в тялото и да се подсилят хубавите черти на човека.

Тениската е подходяща за ежедневно носене, независимо дали у дома, когато пазаруваме, излезли сме на разходка с приятели или пък сме а пикник. Дрехата при всички положения предлага максимално удобство и по отношение на поддръжката. Тя е лесна за пране и много лесно ще запази качествата си като мекота и дълбок цвят на щампата за много дълго време.

При поръчка

Обикновено най-големите проблеми, с които се сблъскваме при поръчка на дрехи е грешка в избора на размера. Тъй като не желаем това да ви безпокои, ние сме приложили малка таблица с детайлна информация, която позволява да избирате според дължината и ширината на дрехата в сантиметри. Достатъчно е просто да видите колко сантиметра е някоя от дрехите на вашия любим, която според него е удобна, след което да изберете същия размер и при нас.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук