Код на продукта: 382
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша с "Най-добрият дядо на света"

Количество:


4.5 42

Искате ли да направите на дядо си един качествен подарък, който да може той да използва с удоволствие? А иска ли ви се някак да съчетаете важни неща като високо качество и ниска цена на едно място, но без да правите компромис с нито едно от тях? Ние от Смешки на Дрешки имаме точно това което търсите - изключително достъпна мъжка тениска с топ качество с щампа с надпис "Най-добрия дядо на света".

Как изглежда?

Мъжката тениска за дядо изглежда класическа, но в също време е очевидно и това, че е продукт от по-ново поколение, което ще направи дядо да изглежда с поне няколко години по-млад благодарение на свежото младежко излъчване на дрехата. Тя има елегантна кройка, а на цвят е бяла. Щампата е в черно, което неусетно създава усещае за шик и за нещо скъпо, докато цената е пренебрежимо ниска и неустоима дори за хора с по-ограничени възможности.

Колко е устойчива?

На практика, тази мъжка тениска може да понесе много повече, отколкото можете да си представите. Тя може да се пере постоянно без това да направи плата по-груб. Освен това, щампата няма да избелее или да се изтърка и това ще запази дрехата в отлично състояние, така че тя ще изглежда като нова за много по-дълго време, отколкото предполагате.

Размери

Тениската се предлага в 5 различни размера - съответно S, M, L, XL и XXL, които могат да покрият нуждите на почти всеки човек, без значение от ръста, теглото и типа телосложение. За да няма проблем с покупка на неточен размер, можете да се допитате с таблицата, която ще откриете до всеки продукт. Там е описана точната дължина и ширина на всеки размер в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук