Код на продукта: 383
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша с надпис "Най-готиният дядо на света"

Количество:


4.7 21

Ако ви се иска да подарите нещо качествено на дядо си за някой празник, независимо дали Коледа, Нова година, рожден или имен ден, тогава ние от Смешки на Дрешки можем да ви направим едно невероятно предложение за комплект тениска плюс чаша с надпис "Най-готиния дядо на света". Комплектът може да е ваш на изумително ниска цена, а топ качеството е гарантирано.

Тениската

Блузката с щампа с надпис "Най-готиният дядо на света" е едно невероятно решение, което може наистина да стопли душата на този любим за вас човек. Дрехата е изключително мека, комфортна и с удобна за ежедневно носене кройка. Тя предлага възможността кожата да диша без да се спарва.

Дрехата притежава много стилен дизайн, който ще направи дядо да изглежда с поне десет години по-млад, като в същото време няма да има нищо във външния вид на дрехата, което да не му харесва.

Чашата

Чашата с надпис за най-готиния дядо е един продукт със супер качество, който може да издържи на много повече, отколкото можете да си представите. Независимо дали искате да стоплите нещо в микровълновата фурна или желаете да сипете вряла вода за да приготвите чай или кафе, таза чаша няма да ви разочарова. Тя е бяла на цвят, а щампата е черна. Тя има една странична дръжка и е наистина много лесна за миене и поддържане.

При поръчка

Много е важно при поръчка да бъдете внимателни с размерите за да не допуснете грешка и да поръчате размер дреха, която да се каже твърде малка или твърде голяма. За да не се случва това, ние ви препоръчваме да се вгледате по-детайлно в таблицата към всеки продукт, която предлага подробна информация за всяка дреха и за това колко голяма е тя в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук