Код на продукта: 379
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша с "Аз обичам моето семейство"

Количество:


4.5 31

Ако ви се иска да изненадате с нещо качествено своя любим и татко на вашето дете, можете да го направите със страхотното предложение, което ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви направим. Тениската с надпис "Аз обичам моето семейство" се предлага на супер цена, а качеството е просто ненадминато, независимо дали говорим за кройката, плата или материалите, от които е изработена щампата.

Какво представлява дрехата?

Тениската е в подчертан спортен стил, като тя определено няма равна на себе си по отношение на удобството. Може да се носи у дома или навън, в парка, във фитнеса или докато просто обикаляте с любимия по магазините за редовното седмично пазаруване.

Тениската се предлага в бял цвят, а щампата е черна, което създава елегантно усещане в резултат от ефектната цветова комбинация. Тениската се предлага в 5 различни размера, което гарантира, че всеки може да намери подходящия размер за себе си, независимо от това каква е структурата или височината на човека, за когото я купувате, ако не я взимате за себе си, разбира се.

Дрехата има и още едно доста голямо предимство. Тъй като е изработена с голямо внимание към детайла, тениската позволява да е скрият дребните недостатъци на фигурата и едновременно с това да се подсилят силните страни.Тениската прави раменете да изглеждат широки, а корема - плосък.

При поръчка

Когато попълвате заявката за поръчка, моля обърнете внимание на детайлната информация, която върви към продукта. В таблицата до него ще намерите информация колко точно е ширината и дължината на дрехата в сантиметри, което ще ви позволи да сте максимално прецизни в поръчката.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук