Код на продукта: 376
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша "Най-готиният дядо на света"

Количество:


4.4 49

Дядото на вашето детенце има празник, за който търсите подходящ подарък? Предлагаме ви го! Страхотен комплект тениска и чаша с надпис "Най-готиния дядо на света". Прекрасно признание за грижите, вниманието и любовта, с които обсипва вашето детенце.

Подходящи поводи, за които да поднесете изненадата

Имате много голям избор от празници. Можете да подарите оригиналния комплект за рожден и имен ден, за юбилей, за пенсиониране, за Коледа или Великден. Всъщност можете да изненадате любимия дядо и без конкретен повод. Вие преценете, а ние ви предлагаме решение на ниска цена и с отлично качество.

Посочете с каква материя да изработим тениската с надпис. Предлагаме ви два варианта – чист памук или комбинация от памук и еластан. Вторият вариант е по-луксозен и оскъпява комплекта със съвсем малко.

Размера на моделчето е подробно посочен в таблица. Използвайте я, за да прецените кой е най-подходящи избор за вас. Ще намерите номерация от S до XXL. Използваме качествено мастило за щампата на тениската и чашата. То няма да избледнее с времето и ще запази наситения си цвят.

Чашата с щампа е подходяща за употреба в микровълнова печка и миялна машина. Нейната вместимост е 300 мл и е идеална за кафе, чай, сок и други напитки.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук