Код на продукта: 380
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша "Най-добрият татко на света"

Количество:


4.4 37

Комплект мъжка тениска и чаша с надпис "Най-добрият татко на света", който е страхотен избор за подарък на любимия ви. Поднесете на бащата на детенцето ви невероятно оригинален и интересен подарък с повод или без. Можете да го имате на съвсем ниска цена с отлично качество на изработка.

Вид на тениската с щампа

Предлагаме ви да си изберете с какъв текстил желаете да създадем тази щура и красива дреха. Можете да си изберете между класически или по-луксозен модел. Първият е с материя от 100% памук, а вторият е памук и еластан съответно 95% и 5%. Луксозният вариант можете да го имате със съвсем малко оскъпяване на комплекта.

Тениската с надпис се предлага в няколко различни размер, които са посочени в таблица. Ще намерите предложение за всеки. Номерацията е от S до 2XL. Щампата е изработена от много качествено мастило и няма да избледнее, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим.

Чаша с надпис

Тя има същата щампа с текст "Най-добрият татко на света". Вместимостта й е 300 мл и е подходяща за всякакви напитки – кафе, чай, сок и други. Може да се използва в микровълнова печка и в миялна машина.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук