Код на продукта: 377
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша "Най-добрият дядо на света"

Количество:


4.4 41

Възрастните хора обичат да получават подаръци, които са практични и за които със сигурност се знае, че ще им влязат в употреба и няма да останат на някой рафт неизползвани и забравени. За да не попадате в това положение, вие трябва да мислите много внимателно какво купувате за своите баби и дядовци. Ето защо ние от Смешки на Дрешки искаме да ви предложим нещо, което съчетава приложимост, супер цена и топ качество.

Идеалният подарък

Комплектът мъжка тениска и чаша за топли напитки с надпис "Най-добрият дядо на света" е идеалният подарък, който да направите на дядо си. А поводът може да бъде всеки. Комплектът  подходящ за Нова година, за Коледа, за рожден или за имен ден, а също така и когато искате да зарадвате скъп за вас и за сърцето ви човек, дори и когато за това няма никакъв повод или причина.

Как изглежда тениската?

Тениската от комплекта е с класическа кройка и подчертано спортен стил. Тя е много удобна и създава приятно усещане при носене навън и у дома. Можете да сте сигурни, че дядо ще се чувства прекрасно когато я носи, както и да сте спокойни, че сте му подарили качество от най-високо ниво. Дрехата е бяла на цвят, а щампата на лицевата страна е синя, което я прави неутрална. Кой мъж не обича синия цвят, нали?

Какво представлява чашата?

Чашата е изработена по идентичен начин с тениската. Тя е бяла и има една странична дръжка, а на нейната външна страна двустранно е отпечатана щампа със съвсем същия текст. Тя е подходяща за поставяне в микровълнова и няма да се повреди дори и ако поставите в нея много горещи течности. Тя е стилна и удобна, а качеството и не може да бъде по-високо.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук