Код на продукта: 378
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша "Аз обичам моето семейство"

Количество:


4.6 40

За любящия ви съпруг ние изработихме красив комплект тениска и чаша с надпис "Аз обичам моето семейство" в синьо. Можете да поднесете изненадата си за имен или рожден ден, за годишнина и юбилей, за Коледа и Нова година или за Великден. Убедени сме, че вие отлично знаете кога е най-подходящи момент.

Можете да разчитате на нас, че ще изпълним с голям перфекционизъм и внимание към всеки детайл поръчката ви. Стараем се да задоволи всеки вкус. Използваме само и единствено качествени материали, които са се доказали с времето.

Създадохме дизайна на щампата с много голямо внимание и креативност. Комплекта с надпис "Аз обичам моето семейство" ще изненада много приятно вашия мъж и ще ми достави много радост. Отблагодарете му се за всеотдайните грижи и обич, които дарява на вас и детето ви ежедневно и ежечасно.

Материя и размери

Тениската с щампа е изработена с текстил, които е комбинация от 95% памук и 5% еластан. Предлага се в 5 различни размера, подробно представени в таблица под артикула. Мастилото е дълготрайно и ще запази ярките си цветове, след много изпирания.

Чашата с надпис е с вместимост от 300 мл и е подходяща за употреба в микровълнова и съдомиялна машина. Печата и е също толкова качествен и не се влияе от високи температури.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук