Код на продукта: Г089
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска MOM of BOYS

Количество:


4.2 17

Тази тениска е послание към всички онези майки, които са имали щастието да се сдобият с момченца. Всяка една горда мъжка мама ще ви каже, че няма нищо по-хубаво от това да си родиш идеалните мъже, да ги възпитаваш, отглеждаш и даряваш с обич и топлина. В този ред на мисли ви представяме едно уникално и неповторимо текстилно произведение на изкуството, което ние нарекохме Дамска тениска MOM of BOYS.

Дамска тениска MOM of  BOYS - защо да я избера

С тази дамска блуза можете да зарадвате любим човек за предстоящ повод или да си я купите за лично носене, като по този начин да си подарите наистина приятни емоции и наслада. Ние от смешки на дрешки ви гарантираме, че обличайки този модел, то вие не просто няма да останете незабелязани, но и ще се чувствате удивително комфортно.

За направата на дамската блузка участват единствено висококачествени платове, които многократно са се доказали. Става въпрос за безкомпромисен еластан и мек като пухкаво облаче, памук. В комбинация, те успяват да създадат взрив, който така и фино и нежно прилепва върху тялото на жената и успява да подчертае прелестния женски силует.

Само памучната материя е също достатъчна, сама за себе си. тя не спарва, не се свива или разтяга, не се превръща в предпоставка за нежелани алергични реакции – обриви или зачервявания. Нима това не са достатъчно ясни предпоставки, за да извършите покупка на Дамска тениска MOM of BOYS.

Върху по-голямата част от лицевата страна на модела е изобразена мама, която е сграбчила в прегръдките си двете любими момчета. Ако и вие си имате няколко такива малчугани у дома, то навярно познавате прекрасно това чувство. Предлагаме ви да не губите повече време, а да изберете точния размер, който да прилепне върху тялото ви и да ви накара да се усмихнете от щастие.

Дамска тениска MOM of BOYS е перфектното допълнение към всеки дамски гардероб!

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук