Код на продукта: Г081
Наличност: Няма наличност
18.90лв.

Варианти за Дамска тениска Mama mouse - майка на момиче

Количество:


4.4 16

Горди сте от това, че сте се превърнали в родител на едно страхотно момиченце, което осмисля дните ви? Искате да демонстрирате своята радост и безгранично щастие, но все още се чудите какъв да бъде начинът? Какво ще кажете за една изумителна тениска, с която да изкрещите на целия свят колко щастлив човек сте и каква радост е в ръцете си всеки ден да държите едно малко човече, чиято усмивка е всичко за вас? Ние от Смешки на дрешки създадохме за специалните майки неповторимо предложение, което нарекохме Дамска тениска Mama mouse - майка на момиче.

Защо да избера дамска тениска Mama mouse - майка на момиче

Този шедьовър е предназначен специално за всички майки на момиченца, за които децата са най-важното нещо на света. Моделът е прекрасен и желан, поради няколко основни причини. Ще посочим някой от тях, а вие сами ще решите дали да се възнаградите с подобно бижу или ще оставите то да се изплъзне измежду пръстите ви.

Дамска тениска Mama mouse - майка на момиче, както повечето от нашите предложения, се предлага в два варианта. В първия за направата й участва и нисък процент еластан, който я прави по-фина и прилепнала върху женското тяло. Тя е мека на допир, заради памучните нишки и в същото време успява да очертае по красив и неподправен начин красотата на женския силует.

Вторият вариант е изцяло памучен, тъй като при изработването сме изключили еластана. Тя е мека и приятна на допир. Обещаваме, че с нея ще се чувствате изключително комфортно, независимо колко време я носите върху себе си. Дори и след множество изпирания, тениската ще се запази такава, каквато е била в първоначалния си вид.

Имате възможността да избирате сред най-разнообразни размери. Ако изпитвате известна доза колебания, то не се притеснявайте да се свържете с нас. Предлагаме ви Дамска тениска Mama mouse - майка на момиче, която ще ви накара да изглеждате просто неузнаваемо щастливи и с мечтаното самочувствие.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук