Код на продукта: 583
Наличност: Няма наличност
14.50лв.

Варианти за "BABY MOUSE" боди за момче

Количество:


4.6 14

В търсене ли сте на перфектната дрешка за вашето малко съкровище? Може би се оглеждате за нещо стилно, дизайнерско, удобно и най-вече меко като кадифе?! Ние от Смешки на дрешки ви представяме един от нашите мини шедьоври, които сме напълно убедени, че са в състояние да ви оставят без дъх. Ако до този момент не сте откривали идеалното боди за малкото ви момченце, то бъдете спокойни, тъй като при нас можете да си го закупите по всяко едно време и то на цена, достъпна за масовия потребител.

"BABY MOUSE" боди за момче на ТОП цена

Представяме на вниманието на всички любящи и грижовни родители "BABY MOUSE" боди за момче, което е съвършена комбинация между качество, цена и дизайн. Детската дрешка е толкова сладка, че само един поглед е напълно достатъчен, за да се влюбите в нея. Тя е олицетворение на съвършенството и за това несъмнено допринася самия дизайн.

Почти цялата лицева част на бодито е заета от красива и прецизно изработена щампа, която показва как една майка е сграбчила в прегръдките си своето малко момченце. Страхотно е, нали?! За направата на това произведение на изкуството сме включили в действие напълно безвредни мастила, които гарантираме, че няма как да навредят на вашите мъници.

Дори и след множество изпирания, щампата запазва своята наситеност и цветове. Можете да третирате дрехата в пералня машина и това по никакъв начин няма да навреди на външния й вид. Мекият памучен плат е устойчив на температурните влияния и ние ви осигуряваме облекло, което не ще се свие или разтегне, така че след няколко обличания то вече да не е подходящо за вашите малки наследници.

"BABY MOUSE" боди за момче е страхотен избор за всички онези родители, стремящи се към съвършенството. Малкото боди се предлага в различни размери, подходящи за деца на възраст между 0 и 30 месеца. Бъдете практични и се доверявайте единствено на доказани производители, каквито сме ние от Smeshkinadreshki.com.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук