Код на продукта: 563
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет МАМА § ДАМА "ФЛАМИНГО"

Количество:


4.5 9

Комплектът за майка и дъщеря, който ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви препоръчаме, представлява тениски за майка и за малко момиченце, които са идентични като дизайн и изработка. Те могат да се използват за носене всеки ден и са подходящи както за ползване у дома, така и навън. Това е идеалното решение за разходка в парка и за среща на кафе с приятелките.

Високо качество на изрботката

Тениските за майка и дъщеря са с щампа на фламинго и цветя. Те са изключително качествено изработени, като това се отнася както за избраните материали, така и за кройката. Дрехите са направени от памук, който се счита за материалът, на който кожата реагира най-добре.

Издръжливост във времето

Добре направената щампа няма да избелее и ще запази добрия си външен вид за дълго след като сте купили тениските. Комплектът ще изглежда напълно нов, дори и след многократни изпирания в автоматична пералня. Цветовете ще запазят яркостта си, а щампата няма да избелее по никакъв начин.

Разнообразие от размери

За да се чувствате удобно в своята дреха както вие, така и малкото ви момиченце, ние от Смешки на Дрешки сме се погрижили дрехите от комплекта да се предлагат в широко разнообразие от размери. Те ще бъдат изключително удобни именно и поради факта, че със сигурност ще намерите своя размер, без значение какво е вашето телосложение и структура.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук