Код на продукта: 560
Наличност: В наличност
45.95лв.

Варианти за Mom & Mini Дизайнерски сет за мама и дама

Количество:


4.4 12

Ако искате да изненадате своя близка приятелка и нейната дъщеря с общ подарък, ние от “Смешки на Дрешки” имаме оригинално предложение за вас. Сетът за майка и дъщеря с текст “Mom” и “Mini” е една наистина чудесна идея.

Дизайн на “Mom” и “Mini”

Комплектът е направен така, че дамската тениска и бебешкото боди да изглеждат идентични доколкото е възможно. И двете части от комплекта са в бял цвят, а щампата на лицевата страна е изработена в черно. Дрехите са изключително стилни и са подходящи за носене не само у дома, но и навън, докато се разхождате с приятелки и с малката си принцеса в парка.

Размери

Ние от Смешки на Дрешки сме помислили за това, че всички вие имате различна фигура, но нуждата от удобство и комфорт е еднаква за всички. Независимо от фигурата, всяка дама може да намери размер, в който да се чувства добре. Същото се отнася и за елегантното бебешко боди, което е на разположение в 8 различни размера, покриващи възрастовия диапазон до 3 месеца.

Издръжливост

Дрехите от комплекта “Mom” и “Mini” са създадени така, че да бъдат носени без притеснения. Можете да отидете навсякъде с тях, да ги ползвате както намерите за добре, без да се пазите от мръсотията. Причината е, че те могат лесно да се перат с разнообразни перилни препарати и в условията на автоматична пералня, без това да увреди високото качество на плата или цветовете на щампата.

Удобство

Не на последно място дрехата е създадена така, че да осигури максимален комфорт и удобство на малкото бебе и на неговата майка. Дрехите са изработени по начин, който предполага те да бъдат едновременно стилни и много удобни.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук