Код на продукта: 505
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет 505 "Дъщеря на кралица / Майка на Принцеса" стилизиран

Количество:


4.5 25

Ако искате вие и вашата малка дъщеричка да изглеждате идентично и да се облечете еднакво, ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви направим едно наистина много специално предложение, което истински ще ви хареса. Става дума за сет за майка и дъщеря, където супер качество и уникално ниска цена се преплитат за да направят комплекта нещо наистина уникално.

Това е идеално решение и за подарък, с който да изненадате ваша приятелка или роднина, особено когато искате да направите едновременно подарък и за нея, и за малката ѝ дъщеричка, а едновременно с това желаете да сте по-икономични.

Две дрехи, един дизайн

Тениската за майка и бебешкото боди за момиченце имат напълно идентичен дизайн. Те реално са напълно идентични, започвайки се от снежно белия цвят и минавайки през всеки малък детайл на щампата, която реално е напълно еднаква и на двете места.

Тя има черен текст, който е красиво изписан, а над и под него са поставени допълнително елементи, които имат цел да направят щампата по-аристократична и шик. Текстът съответно малко се различава. На бодито на бебчето пише “Дъщеря на кралица”, а на дрехата на майката пише “Майка на принцеса”.

Размери

Дрехите се продават в голямо разнообразие от размери, като съответно дамската тениска за мама се предлага в 4 размера (S, M, L и XL), а бебешкото боди е в 8 размера, съответстващи на деца в диапазона до 2 и половина годишна възраст.

Поддържане

Дрехите се поддържат изключително лесно. Така например тениската е изработена или от чист памук или в другия вариант от 95% памук и от 5% еластан. Бебешкото боди е изцяло от памук. Това прави дрехите много подходящи за хора с много чувствителна кожа.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук