Код на продукта: 506
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет за майка и син "Син на кралица / Майка на принц" стилизиран

Количество:


4.5 14

Ако искате да купите оригинален подарък на ваша близка, която има малко момченце или пък търсите нещо за самата вас и собствения ви си, то при нас в Смешки на Дрешки можете да намерите точно това - оригиналност и супер качество на необичайно ниски цени.

Представяме ви един невероятен комплект за майка и син, който се състои от елегантна дамска тениска и бебешко боди. Двете части от комплекта са напълно идентични, като тениската и бодито са снежно бели на цвят, а на лицевата си страна са декорирани със забавна щампа, която и при двете дрехи е напълно идентична.

Щампата

Щампата на тениската и на бебешкото боди изглежда напълно еднаква. Тя гласи съответно “Майка на принц” на дамската тениска и “Син на кралица” на бебешкото боди. Цветът е черен, като текстът е изписан с красиви букви, а от горната и долната страна на текста е поставена фина декорация, която единствено има за цел да направи надписа по-елегантен.

Удобство преди всичко

Тениската и бебешкото боди са много оригинални като идея, но те са преди всичко много удобни. Тениската например е в спортен стил, като изработката е идеална за хора, които водят много активен начин на живот.

Бебешкото боди от своя страна е с кройка, която позволява с лекота детето да се върти в най-различни посоки. Ако иска да си играе или просто да рита с крачета и да маха с ръчички, то няма да се чувства ограничено по никакъв начин.

размери бодита размери детски размери дамски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук