Код на продукта: 537
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект със забавен надпис "Космически приключения"

Количество:


4.7 20

Бихме искали да ви представим “Комплектът за приключения” - едно от нашите специални предложения за баща и син. Става дума за тениски, които са напълно издържани в стила на “Смешки на Дрешки”, с което ви гарантираме уникалност и неповторимост на дизайна, комбинирани с високо качество на изработката.

Кройка

Кройката на тениските за баща и син има една оснопвна цел и тя е да се постигне наистина максимално удобство и комфорт. Те имат кройка, която ги прави изключително подходящи за всякакъв тип повишена физическа активност и спорт, независимо дали у дома, в градска среда или сред природата.

Материя

Материята, от която дрехите са изработени е 100% чист памук с много високо качество, като именно това ги прави толкова приятни за носене и на допир. За още по-добър ефект, тениските са допълнени и от нисък процент еластан, който позволява да се постигне още по-приятно прилягане на дрехата върху кожата.

Щампа

Щампата на първо място е изработена с много високо качество, което гарантира, че самата дреха ще изглежда все така нова и запазена, даже и след като е носена много дълго време. Не на последно място, тя е и изключително свежа и оригинална като идея. Изпъстрена е с космически кораби, отдалечени планети в космоса, комети и всякакви други вълнуващи пъстри илюстрации.

Размери

Размерите тениски за татковците се предлагат за всеки ръст и телосложение, а за малчуганите са на разположение решения за деца от 2 и половина до 12 годишна възраст.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук