Код на продукта: 539
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен печат "Космически Приключения"

Количество:


4.6 14

Ние от “Смешки на Дрешки” бихме искали да ви представим една доста добра идея за бебешко боди, което е подходящо за всеки ден и за всеки повод. Свежо и оригинално, то носи настроение и дух, каквито трудно могат да се постигнат с друга дреха, а това не бива да се подценява.

Кройката

Кройката на това оригинално бебешко боди е изключително успешна. Тя е близка до класическата, което позволява да се насладите на удоволствието вашето малко слънчице да се чувства комфортно. Дрехата позволява на бебето да се движи свободно във всички посоки, като едновременно с това е изключително лесно да се подменят пелените.

Материята

Бебешкото боди е направено изцяло от най-висококачествен чист памук. Това се смята за най-добрият избор за направата на бебешки дрешки, тъй като бебешката кожа доказано реагира много добре на памучните платове.

Щампата

Най-отличителната страна на “Смешки на Дрешки”, освен високото качество, несъмнено е оригиналният дизайн. Ние ви предлагаме дреха, която притежава много висока индивидуалност, гарантираща ви, че вашето дете ще е единственото в подобна премяна.

Самата щампа е с авантюристична тематика, носейки наименованието “Космически приключения”. Тя притежава тази особеност, че е изключително издръжлива на пране със силни перилни препарати, като по този начин може да запази своя оригинален и свеж дизайн за възможно най-дълго време.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук