Код на продукта: Г035
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект за имен ден на баба и внуче за момиче

Количество:


4.6 25

Когато сте избрали да кръстите дъщеря си на нейната баба, несъмнено сте се обвързали да празнувате двоен празник и ние имаме идеалния подарък за вас – комплект тениска и боди за имен ден с надпис "Най-готината баба на света" и "Честит имен ден на баба и на мен"

Можете да изненадате изключително приятно любимата баба като облечете дъщеря си в оригиналното боди за момиче. Радостта ще е още по-голяма когато поднесете и красивата тениска. Надписът е щампован с нежно розово и под него е поставено сладко цвете. Щампата е с еднакъв дизайн както на тениската, така и на бебешкото боди.

Размери и материя

Предлагаме ви да изработим детската дрешка в размери подходящи за новородено или малко по-пораснало момиченце до 2,5 годинки. Тениската с надпис се предлага с номерация от S до XL. Размерите и на двата артикула са представени подробно в таблица, по която да се ориентирате най-добре.

Бодито за бебе с щампа е изработено от висококачествен памук. За тениската с надпис избрахме текстил, който е съчетание от 95% памук и 5% еластан. Мастилото и на двата артикула е безвредно и изключително дълготрайно. То ще запази ярките си цветове, дори и след множество изпирания.

размери бодита размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук